SEARCH FOR HOMES

Undefined seek form_id: slider_search

Snelste weg naar Park Spoor Noord

Het park is nieuw aangelegd, met veel aandacht voor zowel voetgangers als fietsers, skaters, rolstoelgebruikers. Er zijn voldoende fietsenstallingen voorzien aan de verschillende ingangen van het park. Park Spoor Noord ligt aan het station Antwerpen Dam, dat gesloten is. Je kan best met de trein naar Antwerpen-Centraal sporen en daar een tram of bus nemen. Verkies je het openbaar vervoer vanaf Antwerpen-Centraal? Wandel dan eerst naar het busstation Rooseveltplaats. Je kan hier verschillende bussen nemen tot aan het Park.

Stap en Trap

61599_155187_cycle_bike

Het park is nieuw aangelegd, met veel aandacht voor zowel voetgangers als fietsers, skaters, rolstoelgebruikers, … Er zijn aparte paden voor fietsers en wandelaars.Er zijn voldoende fietsenstallingen voorzien aan de verschillende ingangen van het park.

Park Spoor Noord ligt tussen fietsknooppunten 56 en 3.

1800 fietsen, verspreid over meer dan 150 Velo-stations vind je nu reeds terug in de Antwerpse binnenstad. De volgende jaren wordt deze hoeveelheid nog uitgebreid. Bestel een pas bij Velo voor een dag (€ 3,60), een week (€ 8,00) of een jaar (€ 36,00). Het eerste half uur van elke rit is gratis. Fietsen is bovendien vaak de snelste manier om de stad te doorkruisen.

Trein

Trein

Park Spoor Noord ligt aan het station Antwerpen Dam, dat gesloten is. Je kan best met de trein naar Antwerpen-Centraal sporen en daar een tram of bus nemen. Je kan ook te voet naar de Rooseveltplaats, waar nog veel meer bussen stoppen. Neem je fiets mee op de trein. Zo kan je de afstand van het station tot aan je eindbestemming gemakkelijk overbruggen.

Park Spoor Noord ligt op 1,5 kilometer van het station Antwerpen-Centraal. Verlaat het station via het ‘Astridplein’ en steek dit plein over. Wandel steeds rechtdoor naar de Wezenbeekstraat. Steek het De Coningsplein over naar de Muizenstraat. Neem hier de eerrste straat links. Je wandelt nu in de Dambruggestraat. Wandel nu rechtdoor naar de Trapstraat en vervolgens kom je aan Park Spoor Noord.

Bus – Tram

Bus

Verkies je het openbaar vervoer vanaf Antwerpen-Centraal?

Wandel dan eerst naar het busstation Rooseveltplaats. Je kan hier verschillende bussen nemen tot aan het Park.

Auto

Auto

Controleer voor je vertrekt de verkeerssituatie op de snelwegen of bekijk geplande wegenwerken dankzij de nieuwsberichten van het Verkeerscentrum Vlaanderen.Er zijn een beperkt aantal parkeerplaatsen aan de kant van de Viséstraat.Ten noorden van het park aan het Asiadok en het Kempisch dok kan je ook je wagen kwijt.Langs de Slachthuislaan (ten noordoosten van het park) mag je ook parkeren.

De locatie ligt in de donkergroene parkeerzone. Je mag er maximaal 10 uur parkeren en je moet betalen van 9.00 tot 19.00 uur. De tarieven starten vanaf € 0,70 voor het eerste uur (€ 1,10 vanaf het tweede uur). Een dagticket kost € 3,80.

Er is een betaalparking in de buurt: Parking Sint-Jansplein (Sint-Jansplein), tarieven vanaf € 1,50 per uur

Share "Snelste weg naar Park Spoor Noord" via: