SEARCH FOR HOMES

Undefined seek form_id: slider_search

Cargo Zomerbar

Een groene oase in de stad is tijdens de zomer de droom van iedereen. Ondertussen genieten duizenden Europese stadsbewoners van een echt vakantiegevoel in zomerbars op openbare plekken. Ook in Antwerpen kan je ondertussen spreken van een trend.Ontspannende muziek, huisgemaakte cocktails, overheerlijke tapas en pasta’s op het terras en dit met uitzicht op park, beter kan de zomer in Antwerpen niet zijn. Dit is Cargo, de zomerbar in park Antwerpen Spoor Noord, vlakbij Antwerpen Dam.

Het succes van Cargo Zomerbar bewijst de nood aan soortgelijke projecten.

Cargo 2.0 doet een nieuwe wind waaien door Park Spoor Noord. Er wordt niet geraakt aan het oude concept waarbij de Antwerpenaar voor een dagje op vakantie kan gaan in eigen stad. Kinderen kunnen zich nog altijd naar hartenlust uitleven in de fonteinen en de speeltuinen, terwijl de mama’s en papa’s toezien vanuit een strandstoeltje. Eéntje na het werk, Party Dj’s in het weekend, live optredens op donderdag en sport op groot scherm, het blijft allemaal bestaan.

Wat is er dan wel nieuw? Cargo zomerbar pakt uit met een compleet nieuw design, een nieuw terras en ook de nieuwe koks van Fiskebar hebben een kleine, maar betaalbare menukaart samengesteld.

Live optredens, kinderanimatie, dansmatinées en party dj’s in de weekends. Er is altijd wel iets te doen in Cargo Zomerbar!

Cargo Zomerbar elke dag geopend van 10 uur tot 24 uur.

Nieuwe Cargo programmatie hier bekijken.

Share "Cargo Zomerbar" via: